Linnumäe lennupäevad 2013

Meil on hea meel teile sõbrad teatada, et viiendad Linnumäe LENNUpäevad toimuvad augusti esimesel nädalavahetusel (sel korral siis 2-3-4 august).
Tegelikult toimuvad Hiiumaal lennupäevad juba kuuendat korda, millest siis tänavu aasta viies kord Linnumäel – meie oma enda platsil. Esimest korda mäletavad veel paljud, kui kohaks oli meie päris lennuväli. Siis peatati ka suurte lennukite lennutegevus selleks ajaks Hiiumaal ja Hiiumaa ümbruses. Isegi sateliidid suunati ümber teisele trajektoorile ja õhuruum kuni Linnuteeni oli täiesti meie päralt. Linnuteest tekkis mõte Linnumäega ja nii see juhtus ,et platsi leidsime just Kärdla meteoriidikraatris LINNUMÄEL.
Paljud teist on juba tuttavad selle platsiga. Läbi aastate oleme teinud nii, et olemine Teile armsad Sõbrad, oleks mitmekesine ja huvitav. Ka see aasta plaanime üht – teist. Alati toimuvad samal ajal Hiiumaal ju KOHVIKUTEPÄEVAD, RATSUPÄEVAD, PUHKPILLIPÄEVAD. Kohal on teatrid ja toimub palju muid hvitavaid üritusi. Üks sündmusterohke augusti nädalavahetus sobib Teile ja Teie perele suurepäraselt.
Andke teada oma tulekust. Ööbimiseks sobib telk, Kärdla Noortekeskus või bronneerite ise mõne ööbimiskoha. Vahetame mõtteid ja andke veel ideid mida läbi viia. Kuna Hiiumaale sõit pole nii lihtne nagu sõit üle Luunja silla, siis tuletan meelde, et tuleb aegsasti praamipileteid osta. Vaata www.tuulelaevad.ee Sadamateks soovitavalt Rohuküla-Heltermaa. Parem varem ära osta, sest sündmusi on sel ajal palju ja rahvaarv saarel suureneb X 2. Küsimused saate küsida ka telefoni teel 56675782 Anders.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.