Pealinna Õhuasjade Ühing teatab!

Tervist pilooootit.

Suvehooaeg sai selleks aastaks läbi ja pidulik lõpetamine toimus laupäeval Lukul. Võrreldes aastataguse üritusega oli kõik vastupidine 🙂 Ilmajaam lubas lõunani ilusat ilma ja siis vihma, õnneks eksisid tädid EMHI-st seegi kord … Tsiteerides klassikuid ehk Eva Mariat: „Issi, miks sa seda ilmateadet kuulad, nad ju ei tea milline ilm tuleb, nad ainult ennustavad!” Tuuletu, päikesepaisteline suveilm püsis kella viieni. Mõned meist tshillisid (need kellel raha on), mõned jällegi hängisid (need kellel raha ei ole) 🙂 Eesmärgiks oli lennutada ja sõidutada kõiki asju, mis kaasa sai võetud. Eesmärk sai täidetud. Kopteritega tiirutasime niisama, quadidega üritasime lennata nö. suurt ringi – ümber õunapuude. Piloot T. Kargaja, keda nüüd peame kutsuma Piloot Carbes, tegi mQX-iga oma esimesed loop´id ja flip´id. Kuna Carbes on hingelt sportlane ja riskialdis tegelane, lõppes üks õhutrikk kõrgel kuuse otsas … Terve päeva toimusid kuuri nurgataga meistrivõistlused täpsuslaskmises. Oli kena laupäev 🙂

Need, kes kohale ei jõudnud, saavad kahetsusega ning nukrusega hinges üritusest 13. minutilise ülevaate juutuubis
RC Kratt

Bookmark the permalink.

Comments are closed.